Siden sidst

 

Eisfamilien.dk

 

Siden sidst:

 

Fredag 7. marts 2015.

 

Der er lagt billder op under fælles for 2013,2014 og 2015 :-)

Hjemmeisden er bygget op forfra, håber den kører nu.

 

Fredag 8. juli 2011

 

 

Der er lagt billeder ind fra vores tur til Knuthenborg, og der er også lagt billeder ind under fælles billeder fra 2011. Der er bl.a. fra sommerfest i Tristan´s børnehave og fra Haslev festdag.

 

 

Og så er der lagt mange videofilm på hjemmesiden, der er fra nov 09 og frem til juni 2011 i nye film. De ligger som altid under fælles.

 

 

 

 

Onsdag 6. juli 2011

 

Der er lagt billeder ind fra morfars fødselsdag (70 år.....) under fælles. En dejlig dag på bakken for hele familien.

 

 

Og så er der (hold nu godt fast.....) opdateret under guldkorn :)

 

 

 

 

Lørdag 27. november 2010

 

Nu er der opdateret med billeder alle steder - der er også en hel serie af billeder fra vores ferie i Skallerup klit. Så er der selvfølgelig billeder af alle drengenes fødselsdag. Phillips ligger under Phillip, både den fødselsdag får familien og den hvor hans klasse kom. Victor og Tristans ligger under hver især, men fødselsdagen får familien ligger under fælles da de jo holdt den sammen :)

 

 

 

 

 

Tirsdag 10. august 2010

 

Så kom dagen hvor Phillip startede i skole :) Der er billeder under Phillip, og vi har også fået et nyt familie medlem - Molly. Hende er der billeder af under Fælles.

 

 

 

 

 

Tirsdag 20. juli 2010

 

 

Så er der opdateret under billeder igen. Der er en mappe med alle billederne fra vores ferie i maj måned. Under fælles er der bl.a. billeder fra vores tur til Legoland i vores ferie i juli, og der er også billeder fra endnu en tur til Elisabeths minde, og vores tur i Zoo med morfar da han havde fødselsdag. Der er også billeder hvor vi "bare" har været i haven og hygge og bade.

 

 

 

 

 

 

Lørdag 8. maj 2010

 

 

Phillip og Laura har i dag været til "Falck dag" i Nykøbing, hvor de bl.a. har slukket brande, lægge forbinding og det den nye læge helikopter - et stort hit. Der ligger billeder under fælles af dagen.

 

 

Senere var vi hos Farmor og Villy til Villys fødselsdag, så en rigtig hyggelig dag.

 

 

 

 

 

Onsdag 4. marts 2010

 

 

Vi har fået en ny gæstebog, den ligner den anden meget, men ligger nu på samme server som hjemmesiden, hvilket gør det nemmere at opdatere den. Desværre betyder det at alle de gamle beskeder er væk :( Men det er jo en oplagt mulighed for at skrive en ny hilsen til os.

 

 

 

 

 

Fredag 19. februar 2010

 

 

Så er bloggen også opdateret. :)

 

 

 

 

 

 

Torsdag 18. februar 2010

 

 

Så er billederne endnu engang opdateret. Og ja, det ER længe siden sidst, men bedre sent end aldrig. Vi har nu fået en hurtigere internet forbindelse som gør det noget nemmere at uploade billeder, så jeg skal forsøge at gøre det noget oftere :). Men meget er sket siden sidst. Vi var på ferie i september, og der ligger en hel serie billeder under fælles fra turen. Så er der billeder fra alle fødselsdagene, jul og nytår.

 

 

Børnene har fået marsvin. Og i går fødte Phillips marsvin, William, en unge. Det er sket efter et "pleje" ophold hos Lukas marsvin Poe, og resultatet var så en sød lille unge på 100 gram. Der er billeder af den på Phillips side.

 

 

 

 

 

 

Onsdag 14. maj 2009

 

 

Fælles:

 

Alle billeder er opdateret igen - lettere forsinket :) Tak for rykkeren ! Desuden er der noget nyt på vej til hjemmesiden - en blog. Den vil erstatte "siden sidst" på nogle områder. Vi vil skrive om sjove oplevelser, nyheder m.m. på bloggen. Man kan så kommentere på indlægget, hvis man har lyst. Vi har jo lagt mærke til gæstebogen ikke benyttes så meget ;). Opdatering af billeder osv. vil jeg stadig skrive her.

 

Ellers kan vi fortælle Tristan har fået sin første tand, Victor har haft skoldkopper, og Phillip bruger ikke længere støtteben på cyklen. Noget er "gammelt nyt" - andet er friske nyheder. Tristan kan for øvrigt næsten sidde selv, og så fik han dræn onsdag i sidste uge.

 

Bloggen kan du finde her, og der er også link til den på forsiden. Den vil blive en fast den på hjemmesiden på sigt, men i første omgang kommer der link her, indtil vi kan se om den bruges :)

 

 

 

 

Søndag 15. marts 2009

 

Fælles:

 

 

Så er billederne fra fotograf Anne Mette Toft færdige. I kan smugkigge her.

 

Samtidig er det også min fødselsdag, og jeg blev vækket med morgenbrød, og masser af "tillykke" fra Phillip og Laura. Jeg har fået dejlige gaver, og et hjemmelavet armbånd af Phillip som har han lavet i børnehaven.

 

 

 

Søndag 15. februar 2009

 

Fælles:

 

 

Så er der opdateret billeder under alle igen, både fælles og under alle børnene. Der er også kommet et par videoer mere, og de ligger stadig under fælles.

 

Tristan har også fået opdateret vægt + længde igen.

 

 

 

 

Fredag 30. januar 2009

 

 

Laura:

 

Så har jeg fødselsdag - 3 år. Desværre er jeg syg med influenza og høj feber, så jeg er ikke kommet i børnehave i dag. Men jeg har fejret fødselsdag herhjemme med gaver og kage sammen med mor og far.

 

 

 

 

Onsdag 28. januar 2009

 

 

Fælles:

 

Vi har i dag været til fotograf Anne Mette toft og fået taget billeder af børnene. Vi har haft dem til gennemsyn, og der er rigtig mange gode. Link til billeder kommer senere.

 

 

 

 

 

Fredag 16. januar 2009

 

Fælles:

 

 

Der er kommet en ny underside på Fælles. Her vil vi skrive om små guldkorn der kommer fra børnene. Du kan finde siden her.

 

 

 

 

 

 

Søndag 11. januar 2009

 

 

Tristan:

 

 

Så er jeg blevet døbt. Tristan Zacharias Engelhardt Eis. Det var en rigtig dejlig dag, med masser af gæster og flotte gaver. I kan se alle dåbs billederne under min side og fotogalleri.

 

 

 

 

Fredag 2. januar 2009

 

 

Alle:

 

 

Så er der opdateret med billeder fra nytårsaften. De ligger selvfølgelig under Fælles, men der er også kommet ekstra til under alle børnene. Det er de sidste billeder under Fælles for 2008. Næste gang der opdateres billeder i Fælles, er det i en ny mappe for 2009. Vi ønsker jer alle et godt nyt?. Vi havde en hyggelig dag og aften hjemme, med hatte, god mad, og et par bordbomber :) Phillip og Laura var rigtig længe oppe, men sov ikke længe dagen efter af den grund !

 

 

 

 

Mandag 29. december 2008

 

 

Alle:

 

 

Hjemmesiden har været nede for en kortere bemærkning, og der er lavet lidt om. Men nu er der opdateret med billeder på alle siderne. Der er billeder af Victor der går helt sikkert nu, og billeder fra vores tur i "Cirkus land" hvor Laura bliver malet som en klovn, og af elefanter. Der er selvfølgelig også billeder af juleaften og alle de mange gaver, og juletræet.

 

 

 

Torsdag 16. oktober 2008

 

 

Phillip:

 

 

Så er det endelig min fødselsdag. Jeg bliver 4 år i dag, og jeg har haft min børnehave hjemme, og vi havde besøg af en ballon klovn. Du kan se billeder af min fødselsdag under mine billeder.

 

 

 

Lørdag 11. oktober 2008

 

 

Laura:

 

 

Jeg har mistet en lille bid af min højre pegefinger :( Phillip og jeg fandt en saks som vi legede med, og så gik det galt. Jeg kom på skadestuen, og hele min finger er bundet ind.

 

 

 

Fredag 10. oktober 2008

 

Victor:

 

 

Så har jeg taget mine første skridt. 5 stk. helt præcist - men jeg vil nu hellere kravle, så kommer jeg hurtigere frem :)

 

 

 

 

Onsdag 1. oktober 2008

 

Laura:

 

 

Så er jeg startet i børnehave, og det er rigtig sjovt. Det er samme sted som Phillip, og de har både hest, geder, kaniner, marsvin, katte, høns og en papegøje. Samtidig har Victor overtaget min plads hos Ninette i dagplejen, og det er han glad for.

 

Og nu er der også opdateret under billeder, både Fælles, Laura, Phillip, Victor og Tristan, så bare kig løs.

 

 

 

 

 

Torsdag 11 september 2008

 

Tristan:

 

 

Så er jeg kommet til verden. Kl. 13.16 blev jeg født.

 

 

 

 

 

 

Lørdag 6. september 2008

 

Victor:

 

 

Min første tand er brudt igennem :) Det er kun spidsen der er kommet frem, men den er der da....

 

 

Og så har vi holdt min fødselsdag igen i dag, og masser af gode gaver.

 

 

Der er opdateret med billeder fra min fødselsdag og derudover er der også lagt nye billeder ind under både Fælles, Phillip, Laura og mig.

 

 

 

 

 

 

Fredag 5. september 2008

 

Victor:

 

 

Hurra - så blev jeg 1 år. Masser af gaver og kage. I morgen komme familien og holder min fødselsdag sammen med mig.

 

 

 

 

 

Lørdag 9. august 2008.

 

Fælles:

 

 

Så er der opdateret i Fællesbilleder for 2008 og lagt lidt videoer under Fælles.

 

Huske gæstebogen, når i kigger forbi.

 

 

 

 

 

Tirsdag 22. juli 2008.

 

Laura:

 

 

Så har jeg smidt bleen. Og det går faktisk meget godt, men jeg bruger den stadig om natten.

 

 

 

 

Torsdag 5. juni 2008

 

Laura:

 

 

Jeg bruger ikke sut mere. De er alle sammen smidt ud - og mor og far er meget stolte, siger de.

 

 

 

Victor:

 

Så har jeg lært at kravle. Så nu møver jeg mig ikke frem længere, og jeg hopper heller ikke på numsen.... Du kan se en video af mig kravle under Fælles siden.