Laura dagbog

 

Eisfamilien.dk

 

Her starter Lauras dagbog. Opdateringer vil være under "Siden sidst".

 

Vi har været til juletræsfest på fars arbejde. Der var både nisser, julemand og gaver. Slikposer (som jeg altså ikke fik.....) og tegnefilm. Det var rigtig hyggeligt.

 

Onsdag 17.01.07

 

Onsdag 08.11.06

 

Jeg har fået dræn i ørerne i dag, og Phillip har fået fjernet polypper. Det går faktisk meget godt, og nu kan jeg jo høre hvad de siger til mig. Jeg kan muligvis ikke forstå så meget af det endnu, men det kommer nok.

 

Lørdag 04.11.06

 

Så kan jeg kravle. Endelig kan jeg kommer rundt i huset, nu har jeg bare siddet og kigget så længe, så nu skal jeg rigtig udforske det hele.

 

Mandag 16.10.06

 

Så bliver Phillip 2 år i dag, og selvom dette er "min" side, vil jeg da gerne ønske ham et kæmpe tillykke

 

Fredag 08.09.06

 

Jeg har fået min første tand..... i undermunden. Jeg har også lært at sidde siden sidst, og mor er begyndt til babysvømning med mig. Så der er sket en masse siden sidst.

 

Tirsdag 10.08.06

 

Jeg har været i svømmehallen for 1. gang. Det var super sjovt og hyggeligt. Håber mor vil gå til babysvøm med mig ´når det starter op.

 

Mandag 24.04.06

 

Så kan jeg også vende mig fra ryg til mave, så varer det nok ikke så længe før jeg kravler.... he he

 

Søndag 04.06.06

 

Så er det blevet min dåbsdag. Det var en rigtig dejlig dag, og jeg opførte mig rigtig pænt. Jeg fik også mange dejlige gaver. Smykker, flag, sølvbestik, tøj, bøger, og meget meget mere. Der er flere billeder af dåbe ud i menuen til venstre.

 

Tirsdag 16.05.06

 

Jeg kan vende mig fra mave til ryg nu. Så nu behøver mor slet ikke lægge mig på maven hele tiden, for jeg vender mig bare igen

 

Torsdag 04.05.06

 

Så jeg blev smitter alligevel, men så er det vel overstået..... Og Phillip ER frisk igen, så nu kan jeg bare hygge og blive nusset om af mor. Og så er de vel væk inden jeg skal døbes.

 

Jeg har fået skoldkopper

 

Onsdag 19.04.06

 

Phillip har fået skoldkopper, og jeg HÅBER ikke han smitter mig. Så han er hjemme fra dagplejen og hygger med mor og mig. Han er ikke særlig dårlig, men hold da op, hvor har han mange. Mor smører ham med Zink linement konstant....

 

Tirsdag 11.04.06

 

Jeg er begyndt til Babysalmesang ligesom Phillip gjorde. Det er rigtig hyggeligt, og vi synger alle med, på en masse forskellige sange og salmer.

 

Mandag 10.04.06

 

Vi starter i mødregruppe, mor og jeg. Det er rigtig hyggeligt. Der er 2 piger og en dreng, foruden mig. Jeg er yngst, og ældst er Lucas. I mellem os er Aya og Annabelle. Mor sætter et billede ind, når hun lige har spurgt de andre, om det er ok, og har fået taget et af os.

 

Torsdag 16.03.06

 

Jeg er blevet indlagt på Nykøbing F sygehus, med RS virus. Heldigvis kommer jeg hurtigt hjem igen. Det var heller ikke nogen særlig sjov oplevelse, men heldigvis blev mor indlagt sammen med mig, så jeg var ikke alene

 

Lørdag 04.02.06

 

Så er vi kommet hjem fra sygehuset.

 

Mandag 30.01.06

 

Hej - så er jeg kommet til verden. 3 uger og 2 dage før termin, ved kejsersnit. Her er jeg lige kommet i armene på min mor for første gang. Jeg vejede 2200 gram og var 44 cm. lang.